EnergyShifft werkt voor jou!

EnergyShifft helpt je graag om de ambities van jouw en je energiecollectief waar te maken. Met handige online tools geven we je inzicht in jullie prestaties en heb je jouw energieverbruik volledig onder controle. Zo kun je samen met jouw energiecollectief werken aan jullie ultieme doelstelling en inspireer je andere om ook de stap te zetten.

Jouw prestaties overzichtelijk gepresenteerd

Om jezelf te verbeteren wil je natuurlijk weten hoe je er voor staat. In EnergyShifft krijg je een duidelijk overzicht van jouw energieverbruik. Van jaaroverzicht tot aan kwartierverbruik geven we je inzicht in jouw eigen energieverbruik. Je kunt jezelf vergelijken met relevante benchmarks en natuurlijk laten we zien hoeveel jij hebt bijgedragen aan de groepsdoelstelling.

In EnergyShifft is je energieverbruik bovendien meer dan alleen een kWh of een m3. Met jouw energiebesparing verdien je punten en bereik je nieuwe levels. Zo zie je eenvoudig hoe energieslim jij bent en of je al vooruitgang boekt.

 • Inzicht
 • Controle
 • Vooruitgang boeken
Samen ben je slimmer

Samen ben je slimmer! Daarom kun je met EnergyShifft eenvoudig kennis opdoen en je laten inspireren door de ervaring van andere gebruikers. Of je nou liever bijdraagt aan de groepsdiscussie of één-op-één het gesprek aangaat; alles kan! Voor specialistische kennis verwijzen we je bovendien graag door.

 • Kennis delen
 • Inspireren
 • Bijdrage leveren
Een vriendennetwerk om mee te strijden

Energie besparen wordt pas echt leuk als je er een wedstrijdje van maakt. Met jouw vrienden kun je een vriendennetwerk vormen om de competitie aan te gaan. Als vrienden onder elkaar zie je elkaars werkelijke energieverbruik en probeer je elkaar te slim af te zijn. Durf jij de strijd aan?

 • Competitie
 • Inzicht
 • Vergelijken
Steeds nieuwe features in apps & games

Wees niet bang dat je je gaat vervelen op EnergyShifft. Bij apps & games zullen we continu nieuwe apps toevoegen. Soms hele serieuze om informatie te geven over een slimme investering bijvoorbeeld. Maar het kunnen ook ludieke games zijn. Handig om je kinderen te betrekken bij jouw besparingsdoelstelling.

 • Vernieuwing
 • Plezier
 • Kinderen betrekken
Jouw gegevens zijn veilig en vertrouwd bij EnergyShifft

1. Jouw energiegegevens zijn alleen zichtbaar voor jezelf. Zonder expliciet akkoord worden je gegevens niet aan andere gebruikers getoond.

2. Groepsgemiddelden worden alleen uitgerekend, wanneer er voldoende deelnemers in de groep zitten, zodat individueel verbruik niet kan worden terug gerekend.

3. Jouw gegevens worden nooit gedeeld met derden. EnergyShifft is er niet op uit om geld te verdienen met jouw energiegegevens. Wij hanteren liever een transparant verdienmodel.

4. Je kunt op elk moment opvragen welke gegevens we van jouw hebben. Je krijgt dan een dump van jouw gegevens uit onze database.

5. Je mag op elk moment stoppen met EnergyShifft. Je bent immers zelf de baas over wat jij wilt doen en gebruiken.

6. Het ophalen van de gegevens uit de slimme meter gebeurd onder strenge beveiligingseisen. Je kunt dit vergelijken met de eisen die banken hebben gesteld voor financieel digitaal verkeer.

7. Jouw energiegegevens worden volledig uniek versleuteld opgeslagen in onze database.

8. EnergyShifft beschikt over de vereiste certificaten om als ODA (onafhankelijk diensten aanbieder) op te treden en energiegegevens te verwerken.

9. Wanneer jij besluit om te stoppen met EnergyShifft worden al jouw gegevens verwijderd. En als we alles zeggen, bedoelen we ook echt alles. Zorg er dus voor dat je jouw eigen gegevens op tijd hebt gedownload.

10. We staan open voor jouw ideeën om onze belofte over veilig en vertrouwd gebruik nog beter te maken. Stuur jouw ideeën op naar EnergyShifft.

EnergyShifft is powered by Shifft - Version 2.2 released on June 2nd 2014